Wie zijn wij • ieder mens is uniek, wij koesteren ieders eigenheid

Een interim-manager en een trainer met elk ruim 30 jaar werkervaring hebben hun krachten gebundeld. Meike Goossens, gestart in 1999, is expert op het gebied van ontwikkelen van trainingsprogramma’s. Karin Sanders van Heijst, gestart in 2000, heeft haar sporen verdiend als interim manager, projectleider en beleidsondersteuner. De Roos & Spetters is opgericht in 2007.

De kracht van de Roos & Spetters is het in beweging brengen van medewerkers, teams en organisaties. Wij laten hen scoren. Bij veel cultuur- en organisatieveranderingen hebben wij inmiddels talent blijvend in beweging gebracht.

Meike Goossens

 

MeikeAl ruim 15 jaar werk ik als zelfstandig trainer en adviseur. Na een goede leerschool bij Sodexo, waar ik vele functies heb vervuld; van hoofd horeca van de Stadsschouwburg in Amsterdam tot opleidingsadviseur voor interne en externe klanten.  Sinds1999 ben ik zelfstandig ondernemer en sinds 2007 doe ik dat samen met Karin. Werken met mensen, vind ik het mooiste dat er bestaat. Ik zie mensen groeien, zich ontwikkelen, in beweging komen en hun talenten inzetten. Ik geef graag de voorzet en geniet als de ander scoort. Mijn kracht is mijn oprechte interesse in de ander en mijn drang om samen resultaat te boeken. Ieder mens is uniek en daardoor is elke dag anders, een feest.